Cookie Consent by TermsFeed
SIAENS consulting
Ik help quality professionals om de doeltreffendheid van de dienstverlening voor klanten te verbeteren door vanuit klantperspectief naar de werking van de eigen organisatie te kijken zodat de klanttevredenheid, de medewerkerstevredenheid, de omzet en winst vergroten.
Dag quality manager, CEO of interne auditor!

Herkent u dit?

U bezit reeds enkele jaren een ISO9001-certificaat.

U hecht veel belang aan kwaliteit en klantentevredenheid maar stelt vast dat het kwaliteitsmanagementsysteem in de praktijk niet leeft en dat er smalend over ISO9001 gesproken wordt.

U vraagt zich af hoe de betrokkenheid van uw medewerkers bij het kwaliteitsgebeuren nog meer kan vergroten.

U wilt de klantgerichtheid en het kwaliteitsbewustzijn in uw organsatie stimuleren om verbeterde prestaties te bekomen, ondanks de reeds aanwezige procedures, interne audits, opleiding en sensibilisatie.

U ambieert een pragmatisch, door de volledige organisatie gedragen, kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor een kwalitatieve dienstverlening aan klanten, hogere klanttevredenheid, meer omzet en meer winst.

Maar u mist praktische richtlijnen en nuttige tips om het kwaliteitsmanagement in uw organisatie op een laagdrempelige manier te verbeteren. 

MAAK KENNIS MET QUALITY TRANSFORMERS

Quality Transformers helpt kwaliteitsintegere quality managers, CEO's of interne auditoren om de meerwaarde van het kwaliteitsmanagementsysteem te vergroten door de menselijke energie - als dé meest waardevolle grondstof - op efficiënte en doeltreffende wijze voor klanten aan te wenden.  
 
Niet  door procedures te herschrijven, medewerkers te instrueren, te inspecteren en controleren.  
 
Wel  helpt Quality Transformers u vanuit klantperspectief naar uw eigen organisatie te kijken en te ontdekken wat er zich werkelijk afspeelt. Om vervolgens met volle goesting en kennis van zaken de dienstverlenende processen van het managementsysteem te verbeteren inclusief het vermogen om klanten kwalitatief te helpen.   

Door de basisfilosofie van kwaliteitsmanagement pragmatisch toe te passen op de dienstverlenende processen van uw organisatie - eerder dan de regels om de regels van ISO9001 - ontstaat een klantgericht en dynamisch kwaliteitsmanagementsysteem dat u helpt om de kwaliteit van uw dienstverlening continu te verbeteren, uw klanten echt beter te helpen en daardoor minder kosten en meer omzet te genereren. 
 
Wilt u ontdekken wie ik ben als ambassadeur van Quality Transformers en wat mij drijft?  
 
Klik dan op onderstaande knop!  
Wil u meer weten hoe Quality Transformers u en uw bedrijf kan helpen? 

Ontdek dan wat Quality Transformers u te bieden heeft en boek uw verkennend gesprek met mij!

Klik op onderstaande knop!
Wilt u ontdekken waarom vanuit klantperspectief leren kijken een essentieële voorwaarde is voor het duurzaam succes van uw organisatie? 

Druk dan op onderstaande knop en bekijk mijn gratis case-study! 
Wilt u meer lezen over de beste aanpak om prestatieverbetering te realiseren en een praktisch kwaliteitsssysteem te creëren dat écht iets oplevert?

Druk dan op onderstaande knop en lees verder! 
©2021 SIAENS consulting


Powered By ClickFunnels.com