Cookie Consent by TermsFeed
SIAENS consulting
Ik help kwaliteitsintegere CEO's zelfverzekerd de medewerkersbetrokkenheid vergroten bij de continue verbetering van het kwaliteitssysteem door de bestaande dienstverlening vanuit klantenperspectief te onderzoeken. 
Dag kwaliteitsintegere CEO!

Herkent u dit?

U bezit reeds enkele jaren een ISO9001-certificaat.

U hecht veel belang aan kwaliteit en klantentevredenheid maar stelt vast dat het kwaliteitsmanagementsysteem in de praktijk niet leeft en dat er smalend over ISO9001 gesproken wordt.

U vraagt zich af hoe de betrokkenheid van uw medewerkers bij het kwaliteitsgebeuren nog meer kan vergroten.

U wilt de klantgerichtheid en het kwaliteitsbewustzijn in uw organsatie stimuleren om verbeterde prestaties te bekomen, ondanks de reeds aanwezige procedures, interne audits, opleiding en sensibilisatie.

U ambieert een pragmatisch, door de volledige organisatie gedragen, kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor een kwalitatieve dienstverlening aan klanten, hogere klanttevredenheid, meer omzet en meer winst.

Maar u mist goede praktijkvoorbeelden en nuttige tips om het kwaliteitsmanagement in uw organisatie op een laagdrempelige manier te verbeteren. 

ZET DE STAP NAAR EEN KLANTGERICHT, DYNAMISCH KWALITEITSSYSTEEM! 

Ik help kwaliteitsintegere CEO's om de meerwaarde van het kwaliteitsmanagementsysteem te vergroten door de menselijke energie - als dé meest waardevolle grondstof - op efficiënte en doeltreffende wijze voor klanten aan te wenden.  
 
Niet  door procedures te herschrijven, medewerkers te instrueren, te inspecteren en controleren.  
 
Wel  help ik u vanuit klantenperspectief naar uw dienstverlening kijken en ontdekken wat er zich werkelijk afspeelt in uw organisatie. Om vervolgens met volle goesting en kennis van zaken de dienstverlenende processen van het managementsysteemis te verbeteren inclusief het vermogen om klanten kwalitatief te helpen.   

Door de basisfilosofie van kwaliteitsmanagement pragmatisch toe te passen op de dienstverlenende processen van uw organisatie - eerder dan de regels om de regels van ISO9001 - ontstaat een klantgericht en dynamisch kwaliteitsmanagementsysteem dat u helpt om de kwaliteit van uw dienstverlening continu te verbeteren, uw klanten echt beter te helpen en daardoor minder kosten en meer omzet te genereren. 
 
Wilt u ontdekken wie ik ben en wat mij drijft?  
 
Klik dan op onderstaande knop!  
Wil u meer weten hoe ik u en uw bedrijf kan helpen? 

Ontdek dan wat ik u te bieden heb en boek uw verkennend gesprek met mij!

Klik op onderstaande knop!
Wilt u meer lezen over een praktisch kwaliteitsssysteem dat écht iets oplevert

Lees dan mijn blogs! 
©2021 SIAENS consulting


Powered By ClickFunnels.com