Cookie Consent by TermsFeed
SIAENS consulting
Ik help kwaliteitsbewuste CEO’s hun manier van denken veranderen door vanuit klantenperspectief naar de eigen organisatie te kijken om met volle goesting en kennis van zaken het ISO9001-managementsysteem te verbeteren tot een praktisch hulpmiddel dat voor betrouwbare kwaliteit voor klanten zorgt zodat de winst en omzet stijgen.
Dag kwaliteitsbewuste en klantgerichte CEO!

Herkent u dit?

U bent trots op uw kwaliteitsmanagementsysteem maar vraagt zich af hoe het systeem nog meer kan bijdragen tot verbeterde prestaties. 

U wilt het kwaliteitsbewustzijn bij uw medewerkers vergroten ondanks de reeds aanwezige procedures, interne audits, opleiding en sensibilisatie.

U ambieert een pragmatisch, door de volledige organisatie gedragen, kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor een kwalitatieve dienstverlening aan klanten, hogere klanttevredenheid, meer omzet en meer winst.

Maar u mist goede praktijkvoorbeelden en nuttige tips om dit praktisch te realiseren. 

ZET DE STAP NAAR EEN PRAKTISCH KWALITEITSSYSTEEM! 

Ik help CEO's om de meerwaarde van het kwaliteitsmanagementsysteem te vergroten door de menselijke energie - als dé meest waardevolle grondstof - op efficiënte en doeltreffende wijze voor klanten aan te wenden.  
 
Niet  door procedures te herschrijven, medewerkers te instrueren, te inspecteren en controleren.  
 
Wel  help ik u vanuit klantenperspectief naar uw organisatie kijken en ontdekken wat er zich werkelijk afspeelt in uw organisatie. Om vervolgens met volle goesting en kennis van zaken de dienstverlenende processen van het managementsysteemis te verbeteren inclusief het vermogen om klanten kwalitatief te helpen.   

Door de basisfilosofie van kwaliteitsmanagement pragmatisch toe te passen op de dienstverlenende processen van uw organisatie - eerder dan de regels om de regels van ISO9001 - ontstaat een praktisch kwaliteitsmanagementsysteem dat u helpt om de kwaliteit van uw dienstverlening echt te verbeteren, uw klanten echt beter te helpen en daardoor minder kosten en meer omzet te genereren. 
 
Wilt u ontdekken wie ik ben en wat mij drijft?  
 
Klik dan op onderstaande knop!  
Wil u meer weten hoe ik u en uw bedrijf kan helpen? 

Ontdek dan wat ik u te bieden heb en boek uw verkennend gesprek met mij!

Klik op onderstaande knop!
Wilt u meer lezen over een praktisch kwaliteitsssysteem dat écht iets oplevert

Lees dan mijn blogs! 
©2021 SIAENS consulting


Powered By ClickFunnels.com