Cookie Consent by TermsFeed
SIAENS consulting
Wie is Jelle Siaens ?
Jelle Siaens kan als externe lead auditor terugblikken op meer dan 17 jaar ervaring in het coachend auditeren van ISO9001-managementsystemen binnen dienstverlenende organisaties in België, Nederland, Franrijk en de VS.   
 
Op basis van zijn opgedane praktijkervaring wil Jelle Siaens de meerwaarde van het kwaliteitssysteem voor dienstenorganisaties helpen vergroten zodat de kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid verhoogt, met meer plezier op het werk. 

Jelle Siaens inspireert zaakvoerders hiertoe om "bewust integraal leiderschap" op te nemen en zich te richten op de operationele uitvoering, de onderlinge dialoog, de samenwerking en het lerend vermogen eerder dan zich te richten op het papierwerk. Dit leidt tot duurzame verbeteringen van de dienstverlening in het voordeel van de klanten, onder het motto “connecting heads, hearts and hands”!

Jelle Siaens is een karaktervolle doorzetter met een hoge mate aan integriteit die beschikt over een kwaliteit- en klantgerichte mind-set.    
 
Individueel leiderschap, automotivatie en volharding zijn geen loze begrippen voor Jelle Siaens die hiervoor kan terugvallen op zowel zijn professionele ervaringen als op zijn opgedane ervaringen in het hooggebergte van Nepal.      
©2020 SIAENS consulting


Powered By ClickFunnels.com