Cookie Consent by TermsFeed
SIAENS consulting
Wie is Jelle Siaens ?
Ik kan als externe lead auditor terugblikken op meer dan 17 jaar ervaring in het coachend auditeren van ISO9001-managementsystemen binnen dienstverlenende organisaties in België, Nederland, Franrijk en de VS.   
 
Ik wil mijn passie voor het auditeren delen met kwaliteitsbewuste managers die écht met het kwaliteitssysteem aan de slag willen gaan.  Met behulp van een pragmatische methode help ik de meerwaarde van het kwaliteitsmanagementsysteem te vergroten zodat de kwaliteit van de dienstverlening voor klanten verbetert, met hogere klanttevredenheid en plezier op het werk tot gevolg. 

Ik inspireer kwaliteitsbewuste managers hiertoe om 'bewust integraal leiderschap' op te nemen en - vanuit klantenperspectief - het 'wat' en het 'waarom' van het huidige presteren goed te begrijpen om vervolgens - met kennis van zaken - de nodige verbeteringen door te voeren op het vlak van de operationele uitvoering, de onderlinge dialoog en het lerend vermogen van de organisatie. Dit leidt tot duurzame verbeteringen van de dienstverlening in het voordeel van de klanten, onder het motto “connecting heads, hearts and hands”!

Ik ben zelf een karaktervolle doorzetter met een hoge mate aan integriteit en beschik over een nieuwsgierige, analytische, kwaliteit en klantgerichte mind-set.    
 
Individueel leiderschap, automotivatie en volharding zijn geen loze begrippen voor mij. Ik kan hiervoor terugvallen op zowel mijn professionele ervaringen als op mijn opgedane ervaringen in het hooggebergte van Nepal.      

Ik help u graag meer plezier op het werk beleven met ISO9001!
©2020 SIAENS consulting


Powered By ClickFunnels.com